Aurinko lisää elinvoimaa

Aivan ihana sunnuntai! Ulkona paistaa aurinko täydeltä taivaalta ja jopa lämmittää!

Alunperin tämän sunnuntain piti olla vapaapäivä, mutta sain aamupäiväksi asiakkaita, joten menin mielelläni töihin.
Lähdin pyöräilemään töihin jo kahdeksan aikoihin. Tuohon aikaan kadut ovat vielä tyhjiä, lukuunottamatta muutamia koiran ulkoiluttajia. Ihanan raikas ilma, aurinko vielä nousemassa..siis aivan ihana tapa aloittaa aamu pyöräillen tuollaisessa säässä.

Itse ainakin koen, että säällä on iso vaikutus energisyyteeni ja mielialaani. Kun aurinko paistaa, tunnen oloni jotenkin todella elinvoimaiseksi, siis juuri sellaiseksi kun haluankin. Saan paljon aikaan, sekä huomaan olevani hyvällä tuulella.

Ideoita putkahtelee mieleeni koko ajan, täytyy siis pitää muistikirja käen ulottuvilla koko tämän päivän! Toivotaan, että saadaan nauttia aurinkoisesta syksystä enemmänkin!


Nyt itseasiassa nauraen mietin, että ilmankos kun sain kesän aikana niin paljon töihin liittyviä asioita valmiiksi ja muistikirja tuntui olevan koko ajan täynnä. Olen kyllä tiedostanut jo kauan, että olen auringon ja kesän lapsi.
On myönnettävä, että unelmani Espanjassa asumisesta nostaa taas päätään oikein kunnolla. Oli pakko hakea hieman lisä motivaatiota kaikkeen myös lentoja tutkaillen.. Vaikka mieleni tekisi kovasti lähteä pidemmäksi aikaa Dominikaaniseen tasavaltaan, jotenkin nyt minulla on kova ikävä espanjaan, en tiedä miksi.

Mutta tänään aion nauttia täysin rinnoin tästä fiiliksestä minkä tuo aurinko tuo tullessaan!

Kommentit

Suositut tekstit